Antoni Grau

Escola de Formació de Professors de Yoga Integral

Eduquem en Humanitat Sensibilitat i Saviesa. Transmetem Yoga de Qualitat

Escola de Formació afiliada a la Federació Catalana de Yoga. FCI

 16-17 febrer 2019
 Preu: Seminari complert 160. Ex alumnes de Formació: 75. Dissabte matí i tarda: 80. Dissabte o diumenge matí: 50. Obert a qualsevol persona que consideri ha d' aprofundir en la seva pràctica de Yoga a través de l' experimentació i la comprensió. iNFO i inscripcions: aham@antonigrau.cat - 678 879 065  Seminari: Dinàmics del YogAintegraL (Moviment Conscient. Cosmos i Vida). Lloc: Centre de Yoga YOGUINYOGA, Carrer d’ Antoni Torrella,1, Entl.1a, cantonada Rambla (a 1 minut dels Ferrocarrils Generalitat Catalunya –FGC). Telèfon 679 485 634. www.yoguiniyoga.com
 Dinàmics YogAintegraL Moviment Conscient. Cosmos i Vida 9 encadenaments base i les seves infinites variants A qui va dirigit aquest Seminari ? 1. Persones que considerin que han de buscar un equilibri interior més profund, a més de millorar la seva salut integral. 2. Practicants y Professors/es de Yoga que volen donar més profunditat i amplitud a la seva Pràctica i assolir la dinàmica de la Formació Continuada. 4. Alumnes de l' Escola de Formació de Yoga Integral Antoni Grau, d' acord amb el seu Programa de Formació. Quines són les claus per assolir, experimentar i practicar els "Dinàmics del YogAintegraL". 1. Els "Dinàmics del YogAintegraL" per despertar la Pràctica Interior. 2. Cos, Atenció, Respiració i Moviment. Preparació de la immobilitat. 3. Realització de la triple immobilitat: Cos, Alè Vital i Actitud 4. El valor de la repetició: aprenentatge i perseverança. 5. Despleguen abhyâsa (pràctica continuada) i vairâgya (desafecció). 6. Integració plena en la pràctica del Yoga. 7. Esforç de memorització en profit de la Presència Continuada. 8. Moure per assolir la noció d' estabilitat i comoditat: âsana. 9. La pedagogia del moviment, adaptació actual de la Tradició. 10. El Ser Conscient i la relació amb el Cosmos. 11. El gest precís, la respiració, l' estabilitat, l' equilibri: el Cor de la Vida. Beneficis dels "Dinàmics del YogAintegraL: 1. Possibilitat d' obrir el cor a tot el que ens envolta i asseure en Silenci. 2. Augmentar la flexibilitat i activar la respiració plena. 3. Desbloqueja la respiració i el sistema nerviós 4. Integració del cos, respiració, energies, sons i visualitzacions. 5. Permet desplegar una bona salut física base de la Pràctica Interior. 6. Cada "Dinàmic" permet ajustar-se individualment, s' adapta. 7. Permet l' accés a la Atenció Continuada/Meditació. 8. Els gestos repetitius: camí que resol la tensió entre l' instant i el Ser. 9. Faciliten la coordinació neuromuscular, afavorint la concentració. 10. Integren totes les funcions corporals, mentals i interiors. 11. Harmonitzen la circulació energètica. 12. Potencien la qualitat de la Presència Continuada: alliberen. 13. Entrenen la coordinació del moviment i la respiració. 14. Tonifiquen l' àrea dorsal i promouen l' obertura del pit. 15. Afavoreixen la respiració alterna. 16. Són l' objectiu de l' Âsana. 17. Participen en l' ideal del Yoga: la immobilitat. 18. Connecta i equilibra els centres d' energia o cakra. 19. Teixeix un camí que ens porta a experimentar el Yoga. 20. Comprendre el sentit profund de la Pràctica del Yoga: Jo Sóc.
 Dissabte 16 febrer 2019 Matí 08:00 a 13:00. Encadenaments sobre terra. La combinació progressiva. Del karâna (una, dos o tres Âsana en moviment) al Dinàmics (a partir de quatre postures). (6 Dinàmics). Tarda 16:00 a 19:00. La Salutació al Sol (Sûryanamaskâr). Variants. (1 Dinàmic) Diumenge 20 gener 2019 Matí 08:00 a 13:00. Els Encadenaments a partir de Tâdâsana la Posició Dreta (2 Dinàmics). Tarda 16:00 a 19:00. Base teòrica del Seminari. Finalitza el Seminari amb Yoga Nidrâ integrar tota l' experiència del Seminari.